Demet Akalın, Aleyna Tilki'yi öve öve bitiremedi!

Demet Akalın, kendi şarkısı Çalkala’yı yorumlayan Aleyna Tilki’ye övgüler yağdırdı.

“Bana mesaj attı ‘Seyrettiniz mi, dinlediniz mi?’ diye, muhteşem okumuş gerçekten. 18’inden sonra onu tutamayacakmışız gibi bir his var içimde. Ne halt edeceğiz bilmiyorum. Geleceğin Ajda Pekkan’ı da olabilir, Sezen Aksu’su da olabilir. Çünkü şarkı da yapıyor. Bir şarkı hediye etti bana yeni albümüm için. Beni düşünerek yaptığı çok belli, çatlak güzel bir şarkı. Aleyna’da müthiş gelecek görüyorum!”

Demet Akalın bu yorumundan önce de Aleyna Tilki için şunları söylemişti:

"Arılar dünyanın en çalışkan canlılarıdır. N'olcak iki sene evde oturursun ama üzgünüm yine dünya starı ışığın üzerinde olacak."

17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, 68 yaşındaki sanatçı Selda Bağcan ile "Gesi Bağları" ismindeki türküde düet yapmak istediğini ifade etmişti.

Posta'da yer alan habere göre Aleyna'yı beğeniyle takip ettiğini söyleyen Selda Bağcan şöyle konuştu:

"Ona 'Hayır' diyemem. Ben de onu çok seviyorum. Tam bir lolita. Aleyna'ya yaşından dolayı yüklenip çok ayıp ettiler. Oysa aklı başında bir genç kız. Bir gece beni rüyasında görmüş. Kalkmış, ağlamış... Buna dair bir tweet attı. Aradım, konuştuk. Bana karşı ilgisi çok hoşuma gitti.."

usta-sarkicidan-aleyna-tilki-yorumu-tam-bir-lolit-3013250

Ünlülerden Aleyna Tilki'ye gelen yorumlardan bazıları:

Aynur Aydın: "Çok acayip Aleyna Tilki. Gençler sizi çok sevdi. Durmak yok, yolunuz açık olsun."

Elif Kaya: "Güzel arkadaşım, kardeşim Aleyna Tilki; sesi güzel, yorumculuğu iyi, gelecek vâdediyor. Alkışlayalım... Karalama, hayal et!"

Tuğba Yurt: "Durmak yok, yola devam canlar!"

Derya Uluğ: "Bırak konuşsunlar, çoğu listede bir numarasın değil mi?"

Demet Akalın, Aleyna Tilki'yi öve öve bitiremedi! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Demet Akalın Selda Bağcan Derya Uluğ Aynur Aydın tuğba yurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.