Demet Akalın 170 bin TL'lik tatili ve 3 milyon TL'lik tektaşıyla gündemde!

Koronavirüs salgını sürecinde geçim sıkıntısı yaşadığını her fırsatta dile getiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, tatil sezonunu Dubia'de açmıştı. Dubai tatilinde yaklaşık olarak 170 bin TL harcayan Akalın, gelen eleştiriler karşısında tatilinin bedava olduğunu ifade ederek, "Alah garibana veriyor" dedi.

Bursa tatilinin ardından koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, hastalığı atlattıktan sonra kızları Hira'yla birlikte soluğu Dubai'de aldı. 

Her röportajında, koronavirüs sebebiyle geçim sıkıntısı yaşadığını ve tedbirlerin kaldırılması gerektiğini ifade eden Akalın'ın Dubai'de lüks bir otelde tatil yapması sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

"ALLAH GARİBANA VERİYOR"

Sosyal medya kullanıcılarından, "Param yok diye ağlıyordun, nasıl Dubai tatiline çıktın?" eleştirileri alan ünlü şarkıcı, "Allah'a şükür Allah garibana veriyor. Otelim de uçağım da sponsor. Damı akan evden Dubai'lere uzanan hikayem temiz kalbimden" açıklamasını yaptı.

TEKTAŞ: 3 MİLYON TL

Diğer taraftan, tatil fotoğraflarının yanı sıra paylaştığı fotoğraflarda Akalın'ın yüzüğü de dikkat çekti. 3 milyonluk tektaşını gören takipçileri Akalın'a, "Hayat size güzel" yorumu yaptı.

Demet Akalın 170 bin TL'lik tatili ve 3 milyon TL'lik tektaşıyla gündemde!

TATİL: 170 BİN TL

Demet Akalın'ın kızı ve eşi Okan Kurt'un Dubai'ye uçak seyahati yaklaşık 30 bin TL değerinde. Akalın'ın kaldığı özel havuzlu ultra lüks odanın gecelik fiyatı 35 bin TL. Ünlü popçunun Dubai tatilinin fiyatı ise yaklaşık olarak 170 bin TL değerinde.

Demet Akalın 170 bin TL'lik tatili ve 3 milyon TL'lik tektaşıyla gündemde! - Resim : 2

Demet Akalın 170 bin TL'lik tatili ve 3 milyon TL'lik tektaşıyla gündemde! ile ilgili etiketler Demet Akalın Dubai tatil tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.