Demet Akalın 10 yıllık çalışanı hakkında suç duyurusunda bulundu

Türk pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, 10 yıldır konserlerinin teknik işleriyle ilgilenen Hakan Günver’in sosyal medyadan kendisine hakaret edip iftira attığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

10 yıldır birlikte çalıştığı Hakan Günver’in borç aldığı 50 bin lirayı ödemediği gibi yaptığı açıklamalarla onurunu ve saygınlığını zedelediğini belirten Demet Akalın, koruma kararı verilmesini talep etti.

Ünlü şarkıcının avukatları şu açıklamayı yaptı:

“Demet Akalın hakkında ‘ekibin parasında gözü olan bir zihniyet’ diyerek gerçek dışı hakaretlerde ve iftiralarda bulunmuştur. Mesajları çirkin bir şekilde çarpıtan Hakan Günver’in bu eylemi nedeniyle Demet Akalın’ın şöhretine ağır saldırılar gerçekleşirmiştir. Bu nedenle Günver’den şikayetçiyiz.”

Demet Akalın

Hürriyet / Özge Eğrikar

 




Demet Akalın 10 yıllık çalışanı hakkında suç duyurusunda bulundu ile ilgili etiketler Demet Akalın suç duyurusu Hakan Günver
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.