'Demek ki neymiş, PYD/SDG projesi bir İsrail projesi imiş"

Trump'ın "Türkiye yakında Suriye'nin kuzeyine operasyon yapacak" açıklaması YPG-PKK'lı teröristler kadar İsraillileri de üzdü. İsrail Eski Eğitim Bakanı ve milletvekili Naftali Bennett, Trump'ın çekilme kararı sonrasında SDG projesinin kendi kaderleri ile bağını itiraf etti. Emekli Albay Yusuf Alabarda'nın bu açıklamaya getirdiği yorum ise oldukça çarpıcı. ""Demek ki neymiş, PYD/SDG projesi bir İsrail projesi imiş." Alabarda, sonra da ekliyor Trump'ın bu kararla aslında neye 'yeter' dediğini...

ABD Başkanı Trump'ın askerlerini Suriye'nin kuzeyinden çekip "Türkiye yakın zamanda operasyona başlayacak" mesajı YPG/PKK'da paniğe yol açtı. Terör örgütü Trump'a ateş püskürürken bir tepki de İsrail Eski Eğitim Bakanı ve milletvekili Naftali Bennett'ten geldi.

Bennett, "İsrail halkı olarak şu anda Türkiye'nin saldırısı altındaki Kürt halkına dua ediyoruz. Bundan çıkaracağımız ders çok basit. Yahudi devleti kaderini asla ABD'nin de aralarında bulunduğu başkalarının eline bırakmayacak." dedi...

 

'Demek ki neymiş, PYD/SDG projesi bir İsrail projesi imiş"

Emekli Albay, Savunma Strateji ve Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda bu açıklama üzerine şu çarpıcı yorumu yaptı:

"Demek ki neymiş, PYD/SDG projesi bir İsrail projesi imiş.

Trump'ın yeter dediği konu ise ABDnin FETÖ'sü diye niteleyebileceğimiz içerideki Israil lobisinin koca ABD'yi burnuna halka geçirip istediği yöne sürüklemesi."

'Demek ki neymiş, PYD/SDG projesi bir İsrail projesi imiş" - Resim : 2

 

'Demek ki neymiş, PYD/SDG projesi bir İsrail projesi imiş" ile ilgili etiketler YPG ABD Suriye İsrail Trump
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.