Dembele sakatlandı, Barcelona 10 milyon euro kara geçti

Barcelona'nın Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Ousmane Dembele'nin 4 ay sahalardan uzak kalacak olması, Katalan ekibini 10 milyon euro'luk bir yükten kurtarmış oldu.

İspanya La Liga devi Barcelona, yeni transfer Ousmane Dembele’nin sakatlığı ile şoke olurken oyuncunun sözleşmesinde yer alan bir madde nedeniyle bu sezon Borussia Dortmund’a 10 milyon euro ödemekten kurtulacak.

Alman ekibi Borussia Dortmund’dan 105 milyon euro’ya transfer edilen 20 yaşındaki forvetin sözleşmesinde, 50 maça çıkması halinde Barcelona’nın Dortmund’a 10 milyon euro daha ödemesini gerektiren bir madde bulunuyordu.

Getafe karşılaşmasında kalçasından yaşadığı sakatlık nedeniyle oyunu terk eden ve ameliyat olan Dembele, yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak.

2018’in başına oynaması beklenmeyen Dembele, Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi ve Copa del Rey’de finale kadar ilerlemesi halinde bile 50 maçlık baraja ulaşamayacak.

Dembele sakatlandı, Barcelona 10 milyon euro kara geçti ile ilgili etiketler Barcelona sakatlık dembele 10 milyon euro
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.