Demba Ba'nın fermuarlı kapak fotoğrafının sırrı ortaya çıktı

Başakşehir'de yaşanan flaş Demba Ba ayrılığının ardından Senegalli yıldızın Twitter'da ağzı fermuarlı fotoğraf kullanması Beşiktaş taraftaları arasında "Bildiklerini anlat" kampanyasına dönüşmüştü. Fotoğrafı değiştiren Demba Ba, Kuran'dan ayet paylaşmakla yetindi.

Medipol Başakşehir'le karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıktan sonra çok konuşulan bir Twitter kapak fotoğrafı kullanan Demba Ba'nın Fenerbahçe maçının olduğu gün oruç tutmasına izin vermeyen Aykut Kocaman'a gönderme yaptığı iddia edildi!

Türkiye gazetesinin Ömer Faruk Ünal imzalı haberine göre Senegalli yıldız, Fenerbahçe maçından önce Kocaman'la oruç konusunda tartıştı. Haberde orucunu asla bırakmayacağını belirten Ba'nın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiği aktarıldı:

"Demba Ba’nın Fenerbahçe maçından önce Kocaman’la oruç konusunda tartıştığı öğrenildi. Orucunu asla bırakmayacağını belirten Senegallinin sözleşmesi tek taraflı feshedildi. Demba Ba’nın Türkiye’ye gelişinde büyük rol oynayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de dün yaptığı açıklamalarda “Demba Ba’yı iyi tanırım. Onurlu ve gururlu bir futbolcu. Fenerbahçe maçında oynamamasını garipsedim. Eğer bir şey varsa umarım Demba Ba çıkar açıklama yapar” ifadelerini kullanmıştı."

Kocaman kararı için, "Tamamen benim futbola bakışımla ilgili bir durum" açıklaması yapmıştı.

Demba Ba'nın fermuarlı kapak fotoğrafının sırrı ortaya çıktı

35 yaşındaki santrfor çıkıp bir şey açıklamadı ama Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın sözlerinin ardından kapak fotoğrafında Mülk suresinden bir ayet paylaştı.

"He knows what is every heart - O, her kalpte ne olduğunu bilir"

Demba Ba, Kocaman göreve geldikten sonra 11 maçta sadece 403 dakika forma giydi.

Demba Ba'nın fermuarlı kapak fotoğrafının sırrı ortaya çıktı - Resim : 2

Demba Ba'nın fermuarlı kapak fotoğrafının sırrı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Demba Ba Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.