Demba Ba'dan Thomas Tuchel'e suçlama

Medipol Başakşehir'in Senegalli yıldızı Demba Ba, isim vermeden Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Thomas Tuchel'i eleştirdi. TRT World'e konuşan Demba Ba, "Thomas Tuchel bizi maça çıkmamakla suçladı. Yaşananların suçlusu sanki bizmişiz gibi davrandı" ifadelerini kullandı.

Demba Ba, Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Thomas Tuchel'i, Medipol Başakşehir'li oyuncuları suçlamakla eleştirdi.

Turuncu-Mavililer'in Paris'te oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı sırasında yardımcı antrenör Pierre Webo'ya yönelik ırkçı söylem ve ardından Başakşehir takımının protestosu dünya gündemine oturmuştu. Webo'ya "zenci" anlamına gelen "negro" kelimesini kullanan maçın 4. hakemi Sebastian Coltescu, Rumence "Negru" kelimesini kullandığını iddia edip kendisini savunsa da başta Demba Ba olmak üzere tüm takım ve yöneticilerin direnişi nedeniyle takım sahaya çıkmamış ve maç ertesi gün 14. dakikadan yeniden başlamıştı.

Maçın üzerinden 2 hafta geçti ve Senegalli yıldız TRT World'e konuştu. Demba Ba, Tuchel'in Başakşehirli oyuncuları suçladığını ifade etti:

"Bir şeylerin yapılmasını hissettik ve maça çıkmama kararı verdik. Thomas Tuchel bizi maça çıkmamakla suçladı. Yaşananların suçlusu sanki bizmişiz gibi davrandı. Bizden biri-iki oyuncuyla konuştu. Çıkmamız için ikna etmeye çalıştı. Bunun kameralar önünde yaşanmasını isterdim. Onu bir daha görürsem, hatırlatacağım." 

RÖPORTAJIN TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Demba Ba'dan Thomas Tuchel'e suçlama ile ilgili etiketler PSG Demba Ba thomas tuchel Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi Pierre Webo
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.