Demba Ba: Erdoğan diktatör olsaydı her sezon biz şampiyon olurduk

Medipol Başakşehir'in Fransa'da doğup büyüyen Senegalli golcüsü Demba Ba, PSG maçı öncesi Le Parisien'e konuştu. 35 yaşındaki santrfor, "Batı'da söylendiği gibi Erdoğan bir diktatör olsaydı, Başakşehir sürekli şampiyon olurdu. Başkan Erdoğan'ın Başakşehir ile özel bir bağı var ancak herhangi bir şeye müdahalesi yok" dedi.

Medipol Başakşehir'in Senegalli golcüsü Demba Ba, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Paris Saint-Germain maçı öncesi Fransa'nın saygın gazetelerinden Le Parisien'e bir röportaj verdi.

Çocukluğundan beri PSG'yi tuttuğunu söyleyen Demba Ba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı Avrupa'da haksız bir yaklaşım olduğunu da belirtti.

BEN ERDOĞAN'A KARŞI DEĞİLİM

"Oynadığım kulübün değerlerinin farkında olmam da çok önemli. Batı'da söylendiği gibi Erdoğan bir diktatör olsaydı, Başakşehir sürekli şampiyon olurdu. Başkan Erdoğan'ın Başakşehir ile özel bir bağı var ancak herhangi bir şeye müdahalesi yok. Avrupa'nın anlattığı Erdoğan, benim gördüğüm Erdoğan değil. Ben ona karşı değilim."

"Geçen sezon tarihteki ilk şampiyonluğumuzu kazandıktan sonra tekrar başlamak kolay olmadı. Geçen sezon çok uzun sürdü ve fazla ara olmadan başladık. Tekrar zirveye doğru gitmek için her şeyi yapıyoruz."

IRKÇILIK SADECE FUTBOLUN PROBLEMİ DEĞİL

"Irkçılık bir futbol probleminin ötesinde, toplumların problemi. Dünyayı yönetenler ırkçılıkla mücadelede yeterli değil. Nefret dünyasında yaşıyoruz. Oyuncular sorumluluk almalı ve ırkçılık durumunda 22 kişi sahadan ayrılmalı."

"Umarım bu pandemi bir an önce sonra erer. Kişisel olarak evde çocuklarımla birlikte olduğum için garip şekilde hayatımın en güzel zamanlarından birini geçirdim ama umarım bir an önce biter."

Demba Ba: Erdoğan diktatör olsaydı her sezon biz şampiyon olurduk ile ilgili etiketler Demba Ba Medipol Başakşehir Receo Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.