Demba Ba Beşiktaş'a geri dönüyor... Valerien Ismael'in ekibine katılacak

Beşiktaş yönetimi Demba Ba ile yardımcı antrenörlük konusunda anlaşma sağladı. Bir süredir İstanbul’da bulunan 36 yaşındaki Demba Ba’nın kısa süre içerisinde sözleşme imzalayarak Valerien Ismael'in ekibine resmen katılması bekleniyor. 2014'te Chelsea'den transfer edilen Senegalli yıldız kısa sürede Beşiktaş ikonları arasına girmişti.

Demba Ba, Beşiktaş'a yardımcı antrenör olarak geri dönüyor...

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş yönetimi, yeni teknik direktör Valerien İsmael’in ekibine flaş bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı kurmaylar, geçen yıl aktif futbol kariyerini noktalayan Demba Ba ile yardımcı antrenörlük konusunda anlaşma sağladı.

Bir süredir İstanbul’da bulunan 36 yaşındaki Demba Ba’nın kısa süre içerisinde sözleşme imzalayarak yeni görevine resmen başlaması bekleniyor.

Siyah-Beyazlılar 2014’te Chelsea’den 6 milyon Euro bonservisle transfer ettiği Senegalli golcü, sadece bir yıl sonra 13 milyon Euro’ya Çin’in SH Shenhua takımına satıldı ve Beşiktaş'a tam 7 milyon Euro kazandırmış oldu.

2017nin devre arasında kiralık olarak yeniden takıma dahil edilen yıldız isim, o sezon 2 maçta forma giyerken, 1 gol atmıştı ve ligde şampiyon olan kadronun içerisinde yer almanın mutluluğunu yaşamıştı.

Ardından Göztepe ve Başakşehir’de oynayıp turuncu lacivertlilerde bir lig şampiyonluğu daha yaşayan Demba Ba, geçen yıl İsviçre ekibi Lugano’da aktif kariyerini noktalamıştı.

Demba Ba Beşiktaş'a geri dönüyor... Valerien Ismael'in ekibine katılacak ile ilgili etiketler Beşiktaş Demba Ba
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.