Demba Ba ayrılığında perde arkası! "Oruç tutarsan oynayamazsın"

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir ile yolları ayrılan Demba Ba'dan çarpıcı açıklamalar. Yıldız futbolcu, teknik direktör Aykut Kocaman ile ayrılık öncesi arasında geçen diyaloğu anlattı.

Demba Ba'dan ayrılık sonrası açıklama! Tecrübeli golcü Başakşehir ile yollarının ayrılmasının ardından konuştu...

Başakşehir ile anlaşmalı şekilde yollarını ayıran Demba Ba, İngiliz Sky Sports'a açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Aykut Kocaman ile aralarında geçenleri anlatan tecrübeli futbolcu, "Aykut Kocaman ile ofisinde görüşmüştük ve ona o zaman vücut dilini beğenmediğimi söylemiştim. O da benimkini beğenmediğini söyledi. Fenerbahçe maçında kadroda bile yoktum. Çok şaşırmıştım çünkü böyle konuşmamıştık" ifadelerini kullandı.

"ORUÇ TUTARSAM OYNAMAYACAĞIMI SÖYLEMİŞLERDİ"

Ramazan ayından önce takım arkadaşlarının söylediği "Oruç tutarsan oynayamazsın" sözlerini dile getiren Demba Ba, bu dedikodulara ianmak istemediğini de belirtti. Yıldız golcü, "Dünyada oruç tutup futbol oynayan birçok futbolcu var. Ben kulağıma gelen dedikodulara inanmak istemedim çünkü takımda hala oynayan ve oruç tutan başka oyuncular var. Ramazan gelmeden önce bazı arkadaşlarım oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi. Ardından teknik direktörün sezonun geri kalanında beni pek oynatmayacağını düşündüklerini söylediler. Sahip olduğum isim ve buna duydukları saygı nedeniyle sözleşmemi erken feshetmeye karar verdiler" sözlerini kullandı.

"İNGİLTERE BİR SEÇENEK OLABİLİR"

"Ben bir futbol aşığıyım ve çok iyi bir noktada kariyerimi bitirmek istiyorum. İngiltere bir seçenek olabilir ama ben tek bir ülke, tek bölüm veya ligde sıkışıp kalmıyorum. Ne olacağını görmek için bekliyorum. Başka bir ligde, başka bir ülkede de kariyerimi bitirebilirim. Kendim ve ailem için en iyi kararı vereceğim"

Demba Ba ayrılığında perde arkası! "Oruç tutarsan oynayamazsın" ile ilgili etiketler Süper Lig Başakşehir Demba Ba ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.