Demans hastalığı ile savaşan Pakize Suda'nın sağlık durumuna ilişkin yeğeni Dilara Elagözlü'den açıklama

Son dönemde sağlık sorunları yaşayan yazar ve oyuncu Pakize Suda'nın hayatını kaybettiği iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Sağlık durumu merak konusu olan Pakize Suda'nın yeğeni Dilara Elagözlü iddiaları yalanladı ve ünlü sanatçının tedavi sürecinin devam ettiğini belirtti.

Demans hastalığıyla mücadele eden ve Fethiye'de özel bir bakımevinde kalan 70 yaşındaki oyuncu ve yazar Pakize Suda'nın hayatını kaybettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Pakize Suda'nın yeğeni Dilara Elagözlü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Demans hastalığı ile savaşan Pakize Suda'nın sağlık durumuna ilişkin yeğeni Dilara Elagözlü'den açıklama


''TEYZEM GAYET SAĞLIKLI''

Dilara Elagözlü, geçtiğimiz aylarda 'akıl geriliği' teşhisi konulan teyzesi 72 yaşındaki oyuncu ve yazar Pakize Suda'nın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Dilara Elagözlü, Instagram hesabından "İstemeyerek gelen telefonlar üzerine bir açıklama yapıyorum. Teyzem Pakize Suda'nın öldüğüne dair yalan yanlış haberler çıkıyor. Böyle bir durum yok. Kendisi gayet sağlıklı bir durumda tedavi süreci devam ediyor. Bilgilerinize" notunu paylaştı.

Demans hastalığı ile savaşan Pakize Suda'nın sağlık durumuna ilişkin yeğeni Dilara Elagözlü'den açıklama - Resim : 2

 

Demans hastalığı ile savaşan Pakize Suda'nın sağlık durumuna ilişkin yeğeni Dilara Elagözlü'den açıklama ile ilgili etiketler pakize suda Dilara Elagözlü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.