Della Miles Türk çocuklarına İngilizce öğretecek!

ABD’li ünlü sanatçı Della Miles koronavirüs nedeniyle Dubai'deki evinde kalırken, Türkiye’yi ve Türk çocuklarını unutmayarak bir eğitim projesine başladı.

‘Della’nın Çocuk Klübü’ adını taşıyan proje kapsamında dünyaca ünlü sanatçı Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 18.30’da dellamilesofficial instagram ve Della Miles Official YouTube hesaplarından 3-10 yaş arası Türk çocuklarına İngilizce öğretecek.

Della Miles Türk çocuklarına İngilizce öğretecek!

“ÇOCUKLARA SÜRPRİZLERİM VAR!”

İngilizce alfabe ve şarkılar öğretecek olan Miles, “Okullar kapalı ve tüm çocukların değerli zamanları evlerin içerisinde geçmek zorunda. Bu yüzden 3 ila 10 yaşları arasındaki tüm çocuklara bir sürpriz hazırladım. Haydi çocuklarımıza hep beraber evlerimizde kalmak zorunda olduğumuz bu günlerde, İngilizce alfabe ve İngilizce şarkılar öğretelim. Şimdi tüm ebeveynler bu belirttiğim günlerde ve saatlerde çocuklarımızı benimle bir araya getirsinler “ dedi.

Della Miles Türk çocuklarına İngilizce öğretecek! - Resim : 2

ÇOCUKLAR SANATÇININ UZMANLIK ALANI

Cezaevindeki çocukların topluma kazandırılması konusunda uzman ve aynı zamanda sosyolog ve hukukçu olan Della Miles akademik eğitimini sevgisiyle birleştirerek hareket ettiğini ifade ederken, “Maalesef ingilizce eğitim videolarını sokağa çıkamadığımızdan dolayı evimizin ufak bir köşesinde ancak sevgimizle çekebiliyoruz, haydi hem eğlenelim hem de öğrenelim” diye konuştu.

Della Miles Türk çocuklarına İngilizce öğretecek! - Resim : 3


MEVLÜT YÜKSEL

Della Miles Türk çocuklarına İngilizce öğretecek! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona della miles mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.