Della Miles kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Geçtiğimiz aylarda Müslüman olduğunu açıklayan ABD'li sanatçı Della Miles Türk askerine harekatta başarı diledi. Birçok kişi Della Miles'in kim olduğunu araştırıyor. Peki, Della Miles kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? Detaylar haberimizde...

Güzel şarkıcı Della Miles, Suriye sınırına yakın bir noktada gazetecilere açıklama yaptı. İlgiyle karşılaşan Miles, herkesin sınıra gelerek olayları yerinde görmesini istedi. Yaşananların uzaktan bakıldığı gibi olmadığını anlatan Miles, "İnsanlığı önemseyen herkes buraya gelmeli. İnsani bir görev olarak Türkiyenin bu harekatı desteklenmeli" dedi. Türk askerine destek veren Miles, "Ben sınır ötesinde kardeşim gibi gördüğüm askerlerin bir an önce harekatı başarıyla tamamlayarak ailelerine kavuşmalarını diliyorum" diye konuştu. Çoğu kişi Miles'in kim olduğunu araştırıyor. Peki, Della Miles kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? Detaylar haberimizde...

Della Miles kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

DELLA MİLES KİMDİR?

Uzun yıllar müzik dünyasında Michael Jackson’ın vokalisti olarak tanınan Della Miles 2018 yılında Türkiye’de gündem olmuştur. Gündeme gelme sebebi ise, daha önce tatil için geldiği, Muğla’ya yerleşmesi olmuştur. Muğla Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi’ne yerleşen usta isim dünyanın en güçlü sesleri arasında gösterilmektedir.

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan ABD’li Della Miles, Türkiye’de müslüman oldu. Şarkıcılığın yanında şarkı yazarlığı da yapan Della Miles Teksas'ta dünyaya geldi.

Della Miles kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler 2019 ABD della miles barış harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.