Delikanlı Sadi Suçlu Olarak Geliyor! Erkan Petekkaya Fark Yaratacak! İşte Oyuncu Kadrosu

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Erkan Petekkaya sonunda kararını verdi. Yeni bir diziyle tekrardan hayranlarının karşısına çıkacak olan Petekkaya bu sefer suçluların azılı belası olacak.

O3 Medya yapımcılığında tüm hazırlıkları gerçekleştirilen Suçlu dizisi izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son gelen bilgiler ışığında çekimleri devam eden dizinin başrol oyuncuları bile şimdiden belli oldu. Nehir Erdoğan’ın partnerliğini yapacak olan yakışıklı oyuncu ise çok tanıdık ve sevilen bir sima…

Dizide bir emniyet amirini canlandıracak olan Erkan Petekkaya suçluların peşine düşecek. Ömer karakteri ile izleyenlerinin karşısına çıkacak olan Delikanlı Sadi, sır dolu bir cinayet davasını aydınlatmaya çaba harcayacak. Nehir Erdoğan da televizyon programcısı Elif rolünde olacak.

Delikanlı Sadi Suçlu Olarak Geliyor! Erkan Petekkaya Fark Yaratacak! İşte Oyuncu Kadrosu

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Suçlu dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile herkesi derinden etkileyecek. Dizide artık yapılan tüm çalışmaların sona erdiği ve Suçlu’nun Ekim ayı ortalarına doğru ekranlardaki yerini alacağı belirtildi.

Delikanlı Sadi Suçlu Olarak Geliyor! Erkan Petekkaya Fark Yaratacak! İşte Oyuncu Kadrosu - Resim : 2

Başrollerinde Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın oynadığı Suçlu dizisinin oyuncu kadrosunda Serkan Ultunorak, Ayçin İnci, Atakan Hoşgören, Aslıhan Kapanşahin, Ali Önsöz ve Gökçe Yanardağ gibi isimlerde yer alıyor.

Delikanlı Sadi Suçlu Olarak Geliyor! Erkan Petekkaya Fark Yaratacak! İşte Oyuncu Kadrosu ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya Nehir Erdoğan şuçlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.