Delikanlı Sadi Masumlar Apartmanı'na Geliyor: Yeni Sezonda Han Karakteri Erkan Petekkaya'da...

Yeni sezona bomba gibi giren Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu için bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İnci karakterinin diziden ayrılmasından sonra büyük bir boşluğa düşen oyuncun son durumu senaryoya da yansıdı.

Masumlar Apartmanı yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. TRT 1 ekranlarında yeniden izleyicisinin karşısına çıkan Masumlar Apartmanı’nda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılması az da olsa reytinglere darbe vururken asıl haber Han’dan geldi.

Yeni sezonda başrol oyuncuları Merve Dizdar ile Ezgi Mola’nın yanına yeni oyuncu Melisa Şenolsun’da dahil oldu. Geçtiğimiz sezonda çok büyük bir çıkış yakalayan dizi milyonlarca izleyicide TRT ekranlarının başında topladı. Ancak yine de İnci’nin ayrılığına rağmen Salı akşamının lideri Masumlar Apartmanı oldu.

Delikanlı Sadi Masumlar Apartmanı'na Geliyor: Yeni Sezonda Han Karakteri Erkan Petekkaya'da...

İnci’nin ayrılığı sonrasında beklenen de olduğu gibi ilk mesaj Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu’dan geldi. Bu ayrılıktan sadece Han değil dizideki diğer karakterlerde etkilendi. Ancak kulislerden gelen son haber dizide büyük bir değişimin olacağına işaret etti.

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Delikanlı Sadi katakteri ile oldukça büyüleyen Erkan Petekkaya’nın Han’ın yerine Masumlar Apartmanı dizisine dahil olacağı iddia edildi. Bu da kısa zaman sonunda Birkan Sokullu’nun diziden ayrılacağına işaret oldu.

Delikanlı Sadi Masumlar Apartmanı'na Geliyor: Yeni Sezonda Han Karakteri Erkan Petekkaya'da... - Resim : 2

Bundan sonraki süreçte Han’ın durumunun ne olacağı tam olarak bilinmezken izleyenlerin bu haber sonrasında nasıl bir tepki vereceği ise henüz bilinmemekte. İlerleyen dönemde TRT’nin de bu konuda bir açıklama yapması beklenmekte.

Delikanlı Sadi Masumlar Apartmanı'na Geliyor: Yeni Sezonda Han Karakteri Erkan Petekkaya'da... ile ilgili etiketler Birkan Sokullu Erkan Petekkaya masumlar apartmanı delikanlı sadi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.