Delikanlı Sadi Geliyor! Erkan Petekkaya'dan Samimi İtiraf! İşte Yakışıklı Oyuncunun Yeni Dizisi

Kırmızı Oda dizisinde geçtiğimiz sezon Sadi karakterini canlandıran ve oldukça beğeni toplayan Erkan Petekkaya, performansı ile tam not almıştı. Bu yaşananların hemen ardından da oyuncunun hayranları Delikanlı Sadi için beklemeye başlamıştı.

Kırmızı Oda’da 21 bölümlük bir macera yaşayan ve kendisini yakından takip edenlerce büyük beğeni toplayan Erkan Petekkaya, sonunda sessizliğini bozarak Delikanlı Sadi karakteri konusunda bazı açıklamalar yaptı. Sezon finalinin ardından diziden ayrılan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da bir film festivalinde yer aldı.

Sadi karakterini aslında bir diziye çevirmek için projeleri olduğundan bahseden Erkan Petekkaya, “Tadı gerçekten de damağımızda kaldı” dedikten sonra bundan tamamen vazgeçtiklerini söyledi. Ancak yinede ileride Sadi karakterinin bir filmde karşımıza çıkabileceğinin müjdesini de veren Petekkaya, bu sezon için yeni bir dizi müjdesi de vermekten geri kalmadı.

Delikanlı Sadi Geliyor! Erkan Petekkaya'dan Samimi İtiraf! İşte Yakışıklı Oyuncunun Yeni Dizisi

Yeni sezon öncesinde yapacağı tatilin ardından yeni dizi çekimlerine başlayacak olduğunu belirten Petekkaya, dizinin ismi konusunda açıklama yapmaktan kaçındı. O3 Medya tarafından hazırlıkları son aşamaya gelen projede senaryo ise Sırma Yanık tarafından yazıldı.

Bunların dışında bir detay olmaması ise şimdilik ne kadar da kafa karıştırsa da yine de akıllara Delikanlı Sadi’nin olabileceği yönünde az da olsa umut kaldı.

Delikanlı Sadi Geliyor! Erkan Petekkaya'dan Samimi İtiraf! İşte Yakışıklı Oyuncunun Yeni Dizisi - Resim : 2

Ancak yinede hayranları yakışıklı oyuncunun bir dizide yer alacak olmasından dolayı mesut durumda.

Delikanlı Sadi Geliyor! Erkan Petekkaya'dan Samimi İtiraf! İşte Yakışıklı Oyuncunun Yeni Dizisi ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya delikanlı sadi Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.