Delikanlı Sadi dizisi geliyor! Açıklamayı Erkan Petekkaya yaptı!

tv8 dizisi Kırmızı Oda'da yer alan Delikanlı Sadi karakteri milyonlarca kişinin sevgilisi olmuştu. Ortaya atılan son iddiaya göre ise Delikanlı Sadi karakteri dizi oluyor. Açıklamayı karakteri canlandıran Erkan Petekkaya yaptı.

Geçtiğmiz sezona damga vuran dizi Kırmızı Oda kısa bir süre önce sezon finali yapmıştı. Üzerinden haftalar geçse de ne dizi ne de dizide yer alan karakterler unutulmadı. Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan ve reyting rekorları kıran dizinin başarılı olmasında karakterlerin başarılı olması yatıyor.

Kırmızı Oda'ya ceza...

Delikanlı Sadi karakteri de Kırmızı Oda dizisini izleyenler milyonlarca kişinin sevgilisi olmuştu. Usta oyuncu Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı karakter hakkında bugün müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Gelen son bilgilere göre dizide hayatı anlatılan Delikanlı Sadi karakterinin dizi olacak. Yapılacak dizide sadece Delikanlı Sadi'nin hayatı ve hikayesi anlatılacak. Dizinin takipçileri ve karakterin sevenlerini heyecanlandıran bu gelişmeye dair son açıklamayı Erkan Petekkaya yaptı.

Delikanlı Sadi gerçekte kim gerçek hikayesi nedir? - SonHaberler

Oyuncu; “Aslında onu dizi yapmak istedik biz, oynadığım rolü ama o yerinde güzeldi. Belki ileride onu sinema filmi yaparız. Şimdi ben başka bir iş yapacağım. Tadı damağımızda kalsın diye, güzeldi çünkü… Ben de çok eğlendim, seyirciler de eğlendi mutlu oldum, güzeldi yani” açıklamasında bulundu. Delikanlı Sadi karakterini dizi yapacağımız yönünde haberler doğru. Ancak bu karardan şimdilik vazgeçtik. Önümüzdeki günler neyi getirecek, göreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Delikanlı Sadi dizisi geliyor! Açıklamayı Erkan Petekkaya yaptı! ile ilgili etiketler TV8 Erkan Petekkaya delikanlı sadi Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.