Deli Yürek’in Yıldızı Zeynep Tokuş Ekranlara Geri mi Dönüyor! Hem de Öyle Bir Proje İle Ki Reyting Rekoru Kırılacak

Uzun süredir instagramda paylaştığı yoga videoları dışında ekranlarda görünmeyen Zeynep Tokuş, bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı. Gazetecilerin 'ekranlarda yeniden oyunculuk yapacakmısınız?' sorusuna 'emekliliğin tadını çıkarıyorum' diyerek olumsuz cevap veren Tokuş yıllara meydan okuyan güzelliği ile formundan hiç bir şey kaybetmediğini gözler önüne serdi.

Uzun süredir instagramda paylaştığı yoga videoları dışında ekranlarda görünmeyen Zeynep Tokuş, bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı. Gazetecilerin 'ekranlarda yeniden oyunculuk yapacakmısınız?' sorusuna 'emekliliğin tadını çıkarıyorum' diyerek olumsuz cevap veren Tokuş yıllara meydan okuyan güzelliği ile formundan hiç bir şey kaybetmediğini gözler önüne serdi.

Son 11 yıldır sadece Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir filmde konuk oyuncu olarak yer alan güzel yıldız, herhangi bir projede bulunmayacağını ifade etti. 

Güzellik Yarışması İle Başlayan Kariyer

 

1977 doğumlu güzel oyuncu Zeynep Tokuş, Star Tv''nin düzenlediği 1998 güzellik yarışmasında birinci olarak tacın sahibi olmuştu. Osman Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı  'Deli Yürek' dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol oynayarak gönüllerde yer etmeyi başarmıştı. 2001 yılında Zeki Demirkubuz'un yönetmenlik koltuğuna oturduğu, Serdar Orçin İle başrollerini paylaştığı 'Yazgı' filminde yer aldı.

'Yazgı' filmde göstermiş olduğu performans ile 13. Ankara Uluslar Arası Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu. 2004'te yayında olan 'Çocuklar Duymasın' dizisinde bir süre Pınar Altuğ'un yerine 'Meltem' karakterini canlandırdı. Geçtiğimiz aylarda ise 'Aşkın Kıymeti' filminde konuk oyuncu olarak rol almıştı.

Deli Yürek’in Yıldızı Zeynep Tokuş Ekranlara Geri mi Dönüyor! Hem de Öyle Bir Proje İle Ki Reyting Rekoru Kırılacak

Evlendikten Sonra Ekranlara Ara

 

2000 yılında İş adamı Bülent Helvacı ile evlendi. Bu evliliğinden oğlu Alp gözlerini dünyaya açtı. Ancak güzel oyuncu bir süre sonra Bülent Helvacı ile yollarını ayırdı. 2005 yılına gelindiğinde jinekolog olan Alp Nuhoğlu ile hayatını birleştiren Zeynep Tokuş ikinci çocuğu Ali dünyaya geldi.

Deli Yürek’in Yıldızı Zeynep Tokuş Ekranlara Geri mi Dönüyor! Hem de Öyle Bir Proje İle Ki Reyting Rekoru Kırılacak - Resim : 2

4 yıl sonra Alp Nuhoğlu’ndan ayrılan Tokuş 2011'de Erdem Yılmaztürk'le olan evliliğinden bir kızı oldu. 2007'de Med Yapım Tarafından Hazırlanıp Show TV'de yayınlanan Buzda Dans yarışmasına katıldı. Birleşik Krallık’ta yayınlanan, sunuculuğunu Behzat Uygur ve Gamze Özçelik'in yaptığı yarışmada birinciliği elde eden Zeynep Tokuş artık yoga eğitmenliği yapıyor.  

Deli Yürek’in Yıldızı Zeynep Tokuş Ekranlara Geri mi Dönüyor! Hem de Öyle Bir Proje İle Ki Reyting Rekoru Kırılacak ile ilgili etiketler Zeynep Tokuş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.