Dehşete düşüren olay: Lokalde oturan dernek başkanı ve engelli vatandaşları darp ettiler!

Beykoz'da Engelliler Derneği'nin lokaline yaklaşan 2 şüpheli şahıs, dernek başkanı Hasan Polat'a önce tehdit ve küfürler yağdırdı, ardından sopayla dövmeye başladı. Çevredekiler yardıma koşarken, olayı gören 2 engelli vatandaş Polat'ı kurtarmak istedi. Saldırganlardan biri elinde sopayla iki engelliyi de darbetti. 'İnsanlık ölmüş' dedirten olay saniye saniye kameraya yansıdı.

Beykoz'da 2 şüpheli, büfede oturan engellileri feci şekilde darbetti. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, engelliler adliyeye giderek şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.

DERNEK BAŞKANINA TEHDİT VE KÜFÜRLER EDEREK SALDIRDILAR

Geçtiğimiz günlerde 2 şüpheli, öğle saatlerinde Beykoz Engelliler Derneği'nin lokal olarak kullandığı büfeye geldi. Şüpheliler önce bankta oturan dernek başkanı Hasan Polat'a tehdit ve küfürler etti ardından şüphelilerden biri elindeki sopayla Polat'a vurmaya başladı. Bu sırada dışarı çıkan büfe çalışanı, saldırganı durdurmaya çalıştı.

2 ENGELLİ VATANDAŞI DE DARBETTİLER

Hasan Polat atılan tekmeyle yere düşerken, olayı gören akülü arabadaki dernek üyesi engelliler, Polat'a yardım etmek için geldi. Sopalı saldırgan 2 engelliyi de darbetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri uzun uğraşlar sonucu saldırganları durdurdu. Sopalı saldırgan, büfeye gelen bir kişiyle birlikte araca binerek polislerin gözü önünde olay yerinden uzaklaştı.

Dehşete düşüren olay: Lokalde oturan dernek başkanı ve engelli vatandaşları darp ettiler!

SALDIRI ANI VE SONRASI KAMERADA

Saldırı anları ve sonrasında yaşananlar büfenin güvenlik kamerasına yansıdı. Engelliler adliyeye giderek kendilerini darbeden şüpheliler hakkında duyurusunda bulundu.

Dehşete düşüren olay: Lokalde oturan dernek başkanı ve engelli vatandaşları darp ettiler! - Resim : 2

Dehşete düşüren olay: Lokalde oturan dernek başkanı ve engelli vatandaşları darp ettiler! ile ilgili etiketler Beykoz engelli Saldırı dernek başkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.