Dehşete düşüren olay: 7 kişiye ateş açıp, üzerlerinden otomobil ile geçti!

Şanlıurfa'da boşanan çiftin aileleri arasında yaşanan husumet nedeniyle korkunç bir kavga çıktı. Otomobille gelen kişilerin 7 kişiye, av tüfeği ve tabanca ile ateş açıp, üzerlerinden geçmeye çalıştığı anlar, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Şanlıurfa'da, otomobille gelen kişilerin akraba 7 kişiye, av tüfeği ve tabanca ile ateş açıp, üzerlerinden geçmeye çalıştığı anlar, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

AV TÜFEĞİ VE TABANCA İLE ATEŞ AÇILDI

Kentte, boşanan çiftin aileleri arasında husumet oluştu. Karşıyaka Mahallesi’ne dün akşam saatlerinde otomobille gelen ailenin fertleri, evlerinin önünde duran diğer ailenin bireylerine av tüfeği ve tabanca ile ateş açtı. 

Dehşete düşüren olay: 7 kişiye ateş açıp, üzerlerinden otomobil ile geçti!

YARALILARIN ÜZERİNDEN OTOMOBİLLE GEÇMEYE ÇALIŞTI

Şüpheliler, yere yığılan yaralıların üzerinden otomobille geçmeye çalışarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan bir çocuk ile Ömer D., Serhat D., Melek D., Fatma D., Semra D. ve Abdullah Ç., ambulansla kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı.

Dehşete düşüren olay: 7 kişiye ateş açıp, üzerlerinden otomobil ile geçti! - Resim : 2

KORKUNÇ ANLAR KAMERADA

Vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, kanlar içerisinde yerde yatan yaralılara sürücünün otomobille çarpmaya çalışması yer aldı.

Polis ekiplerinin, kaçan şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

Dehşete düşüren olay: 7 kişiye ateş açıp, üzerlerinden otomobil ile geçti! ile ilgili etiketler Şanlıurfa kaza boşanma Otomobil silah çift husumet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.