Dehşet evinden bir cinayet daha çıktı!

İstanbul Bahçelievler'de 14 yaşındaki kardeşi karnından vurulup gözleri önünde can çekişe çekişe ölen Büşra Ç. 2 ay önce aynı evde bir başka cinayet daha işlendiğini itiraf etti.

Sözcü'nün haberine göre, İstanbul Bahçelievler'deki dehşet evinde ölen Fatma Ç.'nin ablası Büşra Ç.’nin iddiasına göre evde bulunan bir başka silahla daha önce de bir cinayet işlendi.

Dehşet evinden bir cinayet daha çıktı!

ABLA BÜŞRA Ç: BANA HER ŞEYİ ANLATTILAR
Kardeşinin ölümüne neden olmak suçlamasıyla tutuklanan abla Büşra Ç. savcılık ifadesinde olayı şöyle anlattı: “Burak A.'nın hasımları olduğu için yanında silah taşıyordu. Bildiğim kadarıyla hasım olmasının sebebi ise 2 ay önce öldürülen İlham Bozkurt isimli kişiyle ilgiliydi. Bunları bana Y.E., B.A. ve E.T. anlattı. Anlattıklarına göre Harun ve Kahraman K. isimli şahıslar İlham'ı evde bulunan pompalı tüfekle öldürmüşler. Bana anlattıklarına göre bu cinayeti Kahraman ve Harun isimli şahıslar gerçekleştirmiş. Y.E., B.A. ve E.T. söylediklerine göre silahı onlara öldürmeleri için verdikten sonra geri aldılar. Bu silahlar ve uyuşturucudan kazandıkları paralar ile ailelerin geçimlerini sağlıyorlardı.”

Dehşet evinden bir cinayet daha çıktı! - Resim : 2

SİLAH İSE HÂLÂ BULUNAMADI

İlham Bozkurt'un ölümüne ilişkin soruşturmada Kahraman K.'nin tutuklandığı Harun K.'nin ise hâlâ yakalanamadığı ve cinayette kullanılan silah ise henüz bulunamadığı ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da yaşayan Batmanlı 23 yaşındaki İlham Bozkurt, geçen Ağustos ayında Bağcılar'da uğradığı silahlı saldırıda vücuduna aldığı 9 kurşunla yaşamını yitirdi.

Dehşet evinden bir cinayet daha çıktı! - Resim : 3
İlham Bozkurt

 

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın Ağustos ayından beri olayla ilgili soruşturma yürüttüğü öğrenildi.

İlham Bozkurt'un ölümüne ilişkin soruşturmada Kahram K. tutuklanmış, Harun K. için ise arama kararı çıkarılmıştı.

Dehşet evinden bir cinayet daha çıktı! - Resim : 4

Dehşet evinden bir cinayet daha çıktı! ile ilgili etiketler Bahçelievler cinayet ilham bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.