Dehşet evi! Boşanma aşamasındaki karısı ile baldızını vurup intihar etti

Mersin'de yaşanan dehşet verici olayda, eşiyle bir süredir ayrı olan ve psikolojik sorunları bulunan koca, hem eşini hem de baldızını tabanca ile vurduktan sonra intihar etti.

Mersin'in Silifke ilçesinde şiddetli geçimsizlikten dolayı Özkan K. ile eşi Fatma K. ocak ayında ayrılarak mahkemelik oldu. Eşinden ayrılan Fatma K., ablası Özge K.’nin Pazarkaşı Mahallesi 363 Sokak'taki evine taşındı. Çiftin 13 Ekim'de mahkemesinin görülmesi beklenirken koca Özkan K., baldızının evine giderek tabanca ile eşini ve baldızını vurduktan sonra intihar etti.

Dehşet evi! Boşanma aşamasındaki karısı ile baldızını vurup intihar etti

Silah seslerini duyan vatandaşların olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Fatma K.’yi tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı. Baldız Özge K. ve koca Özkan K. ağır yaralı olarak Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen Özge ve Fatma K.’nin ailesi ile yakınları sinir krizi geçirdi.

Baldız Özge K.’nin eşinden ayrı olduğu ve bir çocuğu ile birlikte yaşadığı, Fatma K.’nin ise 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

İHA

Dehşet evi! Boşanma aşamasındaki karısı ile baldızını vurup intihar etti ile ilgili etiketler Mersin Kadın Cinayeti İntihar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.