'Değişim Trakya'dan başladı'

20 Aralık'ta partisinin kuruluşunu ilan edecek olan Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı.

Sarıgül video ile birlikte, "Bugüne kadar harekettik artık bereket olmanın zamanı geldi. Değişim Trakya’da başladı, bütün ülkemize yayılacak. #değişimbaşlıyor" ifadelerini kullandı.

Mustafa Sarıgül, Tekirdağ'da bir otelde düzenlenen Türkiye Değişim Hareketi'nin (TDH) 'Marmara ve Trakya Genişletilmiş Bölge Toplantısı'nda, "20 Aralık'ta partimizi kuruyoruz. TDH, Atatürk ilkelerini koruyan, cumhuriyetimizin değerlerini geliştirip güçlendiren, evrensel hukuk değerlerine saygı gösteren, üretimi destekleyen, alın teri ve emeğin yanında olan demokratik kitle partisidir. Biz sağın ya da solun bekçisi değiliz. Bugüne kadar Amerika ve Rusya 45 yıl boyunca Soğuk Savaş döneminde dünyayı sağ mı sol mu diye ikiye böldü. TDH değerlendirmesini yaptı ve sol ya da sağ bir parti değildir. Evrensel hukuk değerlerine uyan ve insanım diyen, herkesi bağrına basan demokratik bir kitle partisidir." diye konuşmuştu.

'Değişim Trakya'dan başladı' ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül TDH Türkiye Değişim Hareketi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.