Değerli konut vergisi ödemelerinde süre uzatıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada, değerli konut vergisi beyanname süresinin 20 Mart'a, verginin ilk taksitinin ödenme süresinin de 31 Mart'a kadar ertelendiğini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesinde, değerli konut vergisi beyannamesinin verilme ve ödeme süresinin 1 ay uzatılmasına ilişkin duyuru yayımlandı.

Söz konusu açıklamaya göre, 2020 takvim yılına ait değerli konut vergisi beyannamesinin verilme süresi 20 Mart Cuma, söz konusu beyanname üzerine tahakkuk eden verginin 1'inci taksitinin ödeme süresi ise 31 Mart Salı günü sonuna kadar uzatıldı.

Daha önce beyanname verilme süresi 20 Şubat olarak belirlenmişti.

 

Değerli konut vergisi ödemelerinde süre uzatıldı ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı konut vergi Değerli konut vergisi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.