Değer Otizm Derneği gönüllüleri iftarda buluştu!

Değer Otizm Derneği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şule Gökırmak başkanlığındaki dernek, her geçen gün biraz daha güçlenerek, hem otizmli çocuklar hakkında farkındalık oluşturmaya, hem de onlara destek sağlamaya çalışıyor.. Son olarak Değer gönüllüleri iftarda bir araya geldi...

Değer Otizm Derneği yönetim ve gönüllüleri iftarda buluştu. Dream House Villas’ta düzenlenen iftar yemeğinde, Değer Otizm Derneği’ne gönül verenler hasret giderirken, bir yandan da otizm farkındalığına katkı sağlandı...

Ayrıca otizmli çocuklar yararına düzenlenen bu güzel gecede iftar yemeğinden elde edilen gelir otizmli çocuklara bağışlandı.

DEĞER OTİZM DERNEĞİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

2015 yılının son çeyreğinde kurulan derneğin başkanlığını üstlenen Hatice Şule Gökırmak, 4 yıllık süre içinde, verdiği amansız mücadele ile bir yandan derneği, 200 dolayında otizmli çocuğun barındığı ve eğitim gördüğü yuva haline getirirken, bir yandan da aralarında çok önemli görevler üstlenen ve değerli isimlerden oluşan bir gönüllüler ordusu kurdu. Yapılan çalışmalarla hem toplumda otizm hakkında farkındalığın artması sağlanırken, otizmi çocuklar yararına düzenlenen çeşitli aktivitelerle destek sağlandı.

Değer Otizm Derneği gönüllüleri iftarda buluştu!

MUCİZENİN ADI DİLA VE SERRA

Değer Otizm Derneği’nin kurulmasına vesile olan mucizeler; Dila ve Serra isimli iki otizmli kız. Şule Gökırmak’ın otizm yolcuğu ikiz kızları Dila ve Serra 1 yaşındayken teşhis konulduğunda başladı. Bugün en büyük gücünü onlardan aldığını belirten Gökırmak ve Değer Gönüllüleri birlikte otizm alanında çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Değer Otizm Gönülleri karşılık beklemeden tamamen otizmli çocuklar için bir araya gelen bir grup.

Gruptaki başlıca Değerlilerin isimleri şöyle:

Nuri Murat AVCI (Başkan Yardımcısı)
Pınar ÇELİK (Sayman)
Tuğçe Filiz KONUKÇU (Sekreter)
Şule PASİN (ÜYE)
Doğukan AKAY (ÜYE)
Ali GÜNPAY (ÜYE)
Adem AKKIR (ÜYE)
Sinan Gökhan ASLAN (ÜYE)
Kürşat ULUTAŞ (ÜYE)

Genel Kurul’da Çağlar Caşur, Dilara Yılmaz, Burak Kale, Halil İbrahim Kanpara ve Anıl Altın, başkanlık danışmanı olarak görevlendirildiler.

Değer Otizm Derneği gönüllüleri iftarda buluştu! - Resim : 2

TÜRKİYE ARTIK OTİZMİN FARKINDA

Değer Otizm Derneği’nin destekçileri sadece konularında başarılı isimlerden oluşmuyor. Derneğin dirsek temasında olduğu kurum ve kuruluşlar arasında Van Vakfı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, HMA, Majestik Kurdele, UNİFEB gibi topluma malolmuş birçok sivil toplum kuruluşu da yer alıyor. Ayrıca Turizm sektörünün tek gazetesi olan Hotel Gazetesi de patronajından editöryal kadrosuna kadar bu derneğin destekçileri arasında yer alıyor.

Unutmayın otizmli çocuklar değer görürlerse bilim insanı, sanatçı, yazar olabilirler! Değer ver harekete geç! Çünkü onlar değer görmeyi hak ediyorlar.

Değer Otizm Derneği gönüllüleri iftarda buluştu! - Resim : 3

Değer Otizm Derneği gönüllüleri iftarda buluştu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.