Defne Samyeli'nin transparan sahne kıyafeti geceliğe benzetildi

Bir süre önce oyunculuk ve sunuculuktan şarkıcılığa geçiş yapan iki çocuk annesi Defne Samyeli son konserinde giydiği sahne kıyafetiyle sosyal medyada gündem oldu. Kadın şarkıcıların sahne kıyafetleri tartışılmaya devam ederken, Samyeli'nin tercih ettiği transparan saten elbisesi geceliğe benzetildi. Her konserinde iddialı seçimler yapan Samyeli, yine tarzını konuşturdu.

1995–2011 yılları arasında evli olduğu mimar Eren Talu ile evliliğinden Deren Talu (25) ve Derin Talu (18) adında iki kızı olan Defne Samyeli son konserindeki iddialı kıyafet tercihiyle bir kez daha fit vücudunu gözler önüne serdi. İki çocuk annesi olmasına ve yaşına rağmen genç kızlara taş çıkaran Samyeli iddialı sahne kostümlerine bir yenisini ekledi.

Konser maratonuna devam eden ve önceki akşam İstanbul'da sevenleriyle buluşan 49 yaşındaki Defne Samyeli tercih ettiği kostümle geceye damga vurdu. Her konserinden birbirinden farklı, cesur seçimlerde bulunan Samyeli yine kural bozmadı.

Konserden karelerini Instagram hesabından yayınlayan Samyeli'yi bazı sosyal medya kullanıcıları kıyafeti yüzünden eleştirdi. İç çamaşırının üzerine transparan bir elbise giyen ünlü şarkıcının elbisesi geceliğe benzetildi.

tercih ettiği kıyafette kusursuz fiziğini bir kez daha gözler önüne seren Defne Samyeli'yi çok beğenenler de oldu eleştirenler de.

İşte Defne Samyeli'nin son konserindeki iddialı tarzı...

Defne Samyeli'nin transparan sahne kıyafeti geceliğe benzetildi

Defne Samyeli'nin transparan sahne kıyafeti geceliğe benzetildi - Resim : 2

Defne Samyeli'nin transparan sahne kıyafeti geceliğe benzetildi - Resim : 3

Defne Samyeli'nin transparan sahne kıyafeti geceliğe benzetildi - Resim : 4

Defne Samyeli'nin transparan sahne kıyafeti geceliğe benzetildi ile ilgili etiketler Defne Samyeli Konser kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.