Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu ile erkek arkadaşının olaylı gecesi

14 yıllık evliliklerini 2012 yılında sonlandıran Defne Samyeli ile Eren Talu'nun 17 yaşındaki küçük kızları Derin Talu, Bebek’te erkek arkadaşı ile bir mekandan çıkarken görüntülendi. Derin Talu’nun erkek arkadaşı kameraların üstüne yürüyüp küfürler savurdu.

Bebek’te bir mekan çıkışı görüntülenen Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızı Derin Talu’nun erkek arkadaşı alkollü olması sebebi ile kameralara küfürler savurup saldırdı. Derin Talu ile önce yanından uzaklaştığı erkek arkadaşının daha sonra kulağına bir şeyler söyleyerek uyardı. Talu'nun erkek arkadaşı tüm uyarılara rağmen küfür etmeye devam etti.


Uçankuş'ta yer alan habere göre; Talu ve 8 arkadaşı bir arabaya binmeye çalışırken erkek arkadaşı kameralara el hareketi yapıp küfür ederek aracın kapısını kapattı. Yaşına göre giyimi ve ağır makyajıyla sık sık gündeme gelen Talu, bu skandalla gündemde bomba etkisi yarattı.

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu ile erkek arkadaşının olaylı gecesi


''17 YAŞINDA ORTAMLARA BAK''

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'nun bu anlarının yayınlanmasının ardından sosyal medya fenomeni Ata Benli "17 yaşında ortamlara bak" eleştirisinde bulundu.

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu ile erkek arkadaşının olaylı gecesi - Resim : 2

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden 24 yaşında Deren adında bir kızları daha bulunuyor.

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu ile erkek arkadaşının olaylı gecesi - Resim : 3

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu ile erkek arkadaşının olaylı gecesi ile ilgili etiketler Defne Samyeli Deren Talu derin talu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.