Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun estetiksiz hali şoke etti!

Defne Samyeli'nin kendisi gibi oyuncu olan kızı Deren Talu'nun estetiksiz hali şaşırttı. Pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Talu'nun ortaya çıkan bir fotoğrafından sonra yüzüne birçok estetik yaptırdığı ortaya çıktı.

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin kızları Deren ve Derin Talu, sık sık sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla gündem olmaya devam ediyor. Annesinin izinden giderek oyunculuk yapmaya başlayan Deren Talu'nun yıllar önce çekilen fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu.

"DEREN DE ESTETİK HARİKASIYMIŞ"

24 yaşındaki Deren Talu'nun burnu başta olmak üzere yüzünden birçok estetik müdahale yaptırdığı ortaya çıktı. Talu'nun yıllar önce çekilen fotoğraflarının gündem olmasının ardından yorum yapan sosyal medya kullanıcıları "Deren de estetik harikasıymış" yorumunu yaptı.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun estetiksiz hali şoke etti!

DEREN TALU HAKKINDA

Deren Talu, Kasım 1996 yılında ABD'de dünyaya geldi. Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı. Annesi Defne Samyeli'nin izinden giden Deren Talu, ATV ekranında yayınlanan Akıncı dizisinde rol aldı. Talu'nun bunun yanı sıra birkaç projede de rol aldı.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun estetiksiz hali şoke etti! - Resim : 2

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun estetiksiz hali şoke etti! ile ilgili etiketler Defne Samyeli estetik Deren Talu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.