Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, estetik harikası mı?

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin 21 yaşındaki kızı Deren Talu güzelliğiyle ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan kızı Deren, Los Angeles'daki Santa Monica College'da oyunculuk eğitimi alıyor. 3 diziden teklif geldi, geri çevirdim. Eğitimimi yarıda bırakamam" diyen Talu güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

tyutrutyA

Annesi Defne Samyeli'nin isteğiyle modelliğe ağırlık veren Deren Talu, Victoria's Secret meleği olma hedefine adım adım ilerliyor.

tyuyrturu

Amerika'da eğitim alıp bir yandan da modellik kariyeri yapmaya çalışan genç kız, top modellerle aynı ajansla el sıkışmıştı. Deren Talu, stüdyosu Los Angeles'ta olan ve dev firma ile modellerle çalışan ünlü fotoğrafçı Kesler Tran'ın objektifine poz verdi.

urtyer

Şu sıralar gerek sosyal medyada gerekse tatil yörelerinde fırtına gibi esen Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun yaşı küçük olmasına rağmen estetik operasyonu geçirdiği iddiaları ortaya atıldı.

rtyeryry

Şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun estetik harikası olduğu ortaya çıktı.

yeryeyr

Güzelliği ile herkesi büyüleyen Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, küçük yaşta estetik yaptıranlar kervanına katılmış.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, estetik harikası mı? ile ilgili etiketler Deren Talu estetik Defne Samyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.