Defne Samyeli'den olay pozlar

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz tarafından aldatıldığını öğrenen ve "Konduramadım" sözleriyle gündeme oturan Defne Samyeli, yaşadığı acıyı çabuk atlattı. Samyeli, eksi 25 derecede karlar üzerinde verdiği pozlarla büyük beğeni topladı.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın kendisini aldattığını geçtiğimiz günlerde, "Ben bilmiyormuşum. Görememişim.  Hiç ihtimal vermedim ve hiç konduramadım. Beni lütfen mazur görün. Size haksızlık etmişim. Daha fazlasını söyleyemem. Hiç yakışık olmaz. Bana yakışmaz. Siz neler yaşıyorsanız, ben de onları yaşıyorum." sözleriyle kabullenmişti.

Cem Yılmaz'la yaşadığı fırtınalı ayrılık sürecinin ardından albüm çalışmalarını hız veren Defne Samyeli, ilginç bir çekim için objektif karşısına geçti.

Defne Samyeli'den olay pozlar

PALANDÖKEN'DE SOĞUĞA MEYDAN OKUDU

Bir magazin dergisinin önümüzdeki ay yayınlanacak sayısının kapağında yer alacak olan Defne Samyeli, Palandöken'de karlar üzerinde mayo ile poz verdi. -25 dereceye meydan okuyan 47 yaşındaki Defne Samyeli, boyu ve yaşına rağmen görünen fit vücuduyla dikkat çekti. 

Defne Samyeli'den olay pozlar - Resim : 2

Defne Samyeli'den olay pozlar - Resim : 3

 

Defne Samyeli'den olay pozlar ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Defne Samyeli Palandöken kar çekim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.