Defne Samyeli'den kötü haber! Koronavirüse yakalandı

Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, sosyal medyada yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. 49 yaşındaki sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlüler dünyası koronavirüs etkisi altında... Oyuncu Ezgi Mola, ünlü şarkıcılar Serdar Ortaç ve Haluk Levent derken son olarak Defne Samyeli de koronavirüs oldu. Fit hali ve güzelliğiyle yıllara meydan okuyan, iki çocuk annesi Defne Samyeli kötü haberi sosyal medyadan duyurdu.


Yaptırdığı PCR testi pozitif çıkan şarkıcı, Instagram hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yaptı ve temasta bulunduğu kişileri uyarıda bulundu.


"Covid pozitif olduğumu öğrendim. Hastalıkla ilgili bir endişem yok; hafif kırgınlık, boğaz ağrısı ve ara sıra gelen öksürükle çok rahat başa çıkabiliyorum şimdilik... "Son birkaç gün yakın temasta olduğum neredeyse herkese ulaştık sanıyorum. Yine de bir şekilde yakınımda olan arkadaşlarım, benimle fotoğraf çektirenler, aynı ortamda bulunduğum kişiler lütfen hemen test yaptırsın diye bu açıklamayı yapıyorum... Benimle hemen iletişime geçip bundan sonraki süreçle ilgili beni bilgilendiren Sağlık Bakanlığı yetkililerine sonsuz teşekkürler... Karantinadayım. Bu durumda 4 Eylül’de Moda Deniz Kulübü'ndeki konserimizi iptal ettik. Yeni konser tarihini bildireceğiz. Oysa dört gözle bekliyordum. Ne yapalım. Sağlık olsun."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Defne Samyeli (@defnesamyeli)'in paylaştığı bir gönderi


Defne Samyeli'den kötü haber! Koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Defne Samyeli sosyal meyda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.