Defne Samyeli ve Kaan Sekban aşk mı yaşıyor?

Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın aşk yaşadığını öğrenince 'Konduramadım' açıklamasını yapmıştı. Ünlü komedyen Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen Samyeli komedyen Kaan Sekban'la görüntülendi.

Samyeli, bankacılığı bırakıp komedyenliğe geçiş yapan Kaan Sekban ve bir bayan arkadaşıyla sohbet ederken görüntülendi. Emirgan’da bir mekanda objektiflerimize takılan Defne Samyeli bir süre sonra Kaan Sekban’la baş başa kaldı.

AYRI ARAÇLARLA AYRILDILAR

Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre, saatlerce Sekban’la oturan Samyeli mekan çıkışında ayrı ayrı araçlarla görüntü vermekten kaçmaya çalıştı.

defne-samyeli-kaan-sekban-4

Trafikte kalan Samyeli habercilerin ‘Beyefendi kimdi? Neden panik yaptınız?’ sorularına, “Aaa tanımıyor musunuz? Beyefendi çok ünlü bir bankacı” diyerek cevap verdi. Bir hayli panik olan Samyeli gaza basarak gözlerden uzaklaştı.

 

 

Defne Samyeli ve Kaan Sekban aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Defne Samyeli Cem Yılmaz Kaan Sekban
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.