Ayrılık yaramadı!

2 ay önce ilişkilerine son veren Defne Samyeli ve Cem Yılmaz zor günler yaşıyor.

Defne Samyeli, Beşiktaş’taki Four Seasons Bosphorus’ta düzenlenen ‘Christmas Market’in açılışında konser verdi. 1.5 yıl aşk yaşadığı Cem Yılmaz’dan 2 ay önce ayrılan Defne Samyeli’nin aşırı zayıflığı dikkat çekti. Zorlu AVM’de görüntülenen Cem Yılmaz da zayıflamıştı. Yılmaz’ın “Defne Hanım ile yeniden barıştığınız doğru mu?”soruları karşısında suratı asıldı.

Ayrılık yaramadı!

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin ayrılığı hakkında Müge Dağıstanlı şuları yazmıştı.

1- Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’nın Zorlu PSM’deki galasına katılmadı. Oysaki 1.5 yıllık sevgilisini hiçbir festival ve galada yalnız bırakmamıştı. Samyeli, Cem Yılmaz’ın bugün vizyona girecek filmiyle ilgili Instagram’da hiçbir paylaşım da yapmadı.

2- Cem Yılmaz galada “Defne Hanım nerede?” sorusuyla karşılaştı, cevap vermedi. İki gün önce Levent’teki evine girerken, önceki gün de Zorlu AVM’de alışveriş yaparken kendisine yine aynı sorular yöneltildi. Yüzü asılan Yılmaz sessiz kaldı.

3- Defne Samyeli de “Ayrıldınız mı?” sorusuna cevap vermiyor.

4- Cem Yılmaz’ın galada yanında eski eşi Ahu Yağtu vardı. Yılmaz ne zaman bir sevgilisinden ayrılsa, kendisine 6 yıl önce boşandığı Ahu Yağtu eşlik ediyor.

5- Çiftin 2 ay önce de ayrıldıkları iddia edilmişti. Ancak Cem Yılmaz söylentiyi “Delirdiniz galiba” diyerek yalanlamıştı.

Ayrılık yaramadı! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Defne Samyeli ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.