Defne Samyeli oyunculuğun ardından bakın ne yapmaya hazırlanıyor?

Sunuculuğu bırakarak kariyerine oyuncu olarak devam eden Defne Samyeli, şimdi de şarkıcı olarak sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye 3. güzeli, eski haber spikeri, oyuncu Defne Samyeli şarkıcı oldu.

Defne Samyeli, Levent’teki bir kulüpte perşembe akşamları sahneye çıkacak. Kanal D ekranlarında sunuculukla kariyerine başlayan Samyeli, daha sonra sunuculuğu bırakıp oyuncu olmuştu.

defne-samyel-214322PL

Uzun yıllardır haberci ve ardından oyuncu kimliğiyle tanıdığımız, Defne Samyeli özel bir giyim sitesinde satışa çıkacak olan Essentials Defne Samyeli ile tasarımcı kimliğini ortaya çıkarıyor. Giyim ve takı üzerine hazırladığı 33 parçalık koleksiyonda siyah ve beyazı ana renk olarak kullanan Defne Samyeli koleksiyonunu hem gece hem de gündüze hitap eden, feminen, özgür, cesur ve dinamik olarak tanımlayan Samyeli “Uzun zamandır yapmak istediğim bu işbirliğinden dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğumu söylemeliyim. Koleksiyonumda şehirli ve modern kadına gün boyu şıklık sunmayı amaçladım. Ana renkler siyah ve beyaz yanında bordo ve gri de kullandığım koleksiyonda deri eldivenler, kemerler ve vücut aksesuarlar da bulunuyor” demişti.

Giyim tarzı ve stili ile dikkatleri üzerine çeken, her dönem takip edilen Defne Samyeli koleksiyonunda deri parçalara ve detaylara yer verirken, koleksiyonda deri üzerine metal kullanılan takılar da yer alıyor.

Defne Samyeli oyunculuğun ardından bakın ne yapmaya hazırlanıyor? ile ilgili etiketler Defne Samyeli Deren Talu oyuncu Şarkıcı spiker
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.