Defne Samyeli her şeyini kaybetti! Son paylaşımı yürekleri dağladı!

Ekranların sevilen oyuncusu Defne Samyeli her şeyini kaybetti. Ünlü oyuncu yaptığı son paylaşım ile milyonlarca takipçisini göz yaşı içerisinde bıraktı.

Defne Samyeli sosyal medyayı en aktif kullanan oyuncuların başında geliyor. Yaptığı ve giydiği her şey olay olan ünlü sunucu bu kez takipçilerini üzdü. Hayatından bir parça kopan ve adeta her şeyini kaybeden Samyeli, yaptığı son paylaşımla birlikte seven sevmeyen herkesi üzdü.

Defne Samyeli: Kul hakkına sığdı mı? | Independent Türkçe

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla köpeği Melo'nun öldüğünü duyuran Defne Samyeli, milyonlarca kişinin göz yaşı dökmesine neden oldu.

"Üzgünüm, kızgınım, yorgunum. Karmakarışığım. Onu bugün görüp sarılacağız, öpeceğiz derken, eğitmeni ‘kaybettik’ dedi. Hayatımızın son üç ayının en önemli neşesi… Derin’le Çağla bir süs havuzunda boğulmak üzere bulup eve getirdiler. İnsanlardan çok korkan, tek gözünü kaybetmiş, travmatize bir yavru. Melo.. Derin’in şırıngayla su içirip elleriyle beslediği, zaman içinde o korkak yavrudan sevimli ve azgın bir tazıya dönüşen Melo. Kalp hırsızı...

Defne Samyeli kaç yaşında, nereli? Defne Samyeli boyu ve kilosu kaç? Defne  Samyeli'nin hayatı..

Elimde vileda ve paspasla geçen günlerde hep yeni bir yaramazlık ve tatlılıkla beni benden alan Melo. Bir daha köpek istemiyorum, çünkü çok bağlanıyorum, yeterince uzun kalmıyorlar bizimle diye söylenirken, hayatımızda kalıcı planlarımızı bana artık ‘köpekli’ yaptıran Melo. Deren, Çağla ve bana çocuk gibi sarılan, Derin’e ise resmen bağımlı olan, onu bir dakika göremese ağlayan Melo.. Parvovirüs kapmış. Aşısı da vardı, ama yeterli olmamış onu korumaya belli ki. Hayat işte..

Olan oluyor. Bizse acz içindeyiz. Ah Melocuk. Seni çok sevdik çok. Keşke seninle yolumuz çok daha uzun olabilseydi. Tüylü dostlar cennetinde güzelce koş, oyna. Bize hatırlattığın, öğrettiğin, yaşattığın binbir sevgi için sonsuz minnetarım."

Defne Samyeli her şeyini kaybetti! Son paylaşımı yürekleri dağladı! ile ilgili etiketler Defne Samyeli melo
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.