Defne Samyeli dayanamadı! Aşkın izlerini sildi...

Aldatılığını geçen hafta yaptığı açıklamayla doğrulayan Defne Samyeli, eski aşkının izlerini Instagram hesabından sildi.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın kendisine ihanet ettiğini ‘Konduramamıştım’ sözleriyle ifade etmiş ancak sosyal medya hesabındaki birlikte çekilmiş fotoğrafları silmemişti.

DEFNE SİLDİ, CEM SİLMEDİ

Samyeli, bugün eski sevgilisi ile olan tüm paylaşımları kaldırdı. Cem Yılmaz ise Samyeli ile olan görüntüleri silmedi.

NE OLMUŞTU?

Cem Yılmaz, 2018 yılında Defne Samyeli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Haklarında birkaç kez ayrılık dedikodusu çıkan çift, her seferinde iddiaları yalanlayarak ilişkilerine devam etti.

BİRLİKTE SERENAY'I İZLEDİLER

Geçtiğimiz yıl ekim ayında Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ve Samyeli'in kızları ile birlikte Serenay Sarıkaya'nın baş rolünü üstlendiği Alice Müzikali'ni izlemeye gitti. Bu sürpriz ziyaretten sonra Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya ilgi duymaya başladığı haberleri gündeme geldi.

Defne Samyeli dayanamadı! Aşkın izlerini sildi... ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Defne Samyeli Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.