Defne Samyeli 'çıtır sevgili' modasına uydu! İşte aşk yaşadığı isim

Son dönemde kariyerinde değişikliğe giderek sunuculuk ve oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan 49 yaşındaki Türkiye eski güzeli Defne Samyeli'nin yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen iki çocuk annesi Samyeli'nin kendisinden 9 yaş küçük olan iş insanı Onur Arıkan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Verdiği konserlerindeki sahne performansı ve giydiği cesur sahne kostümleriyle magazin gündeminden düşmeyen Defne Samyeli'nin yalnızlığı son buldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile bir buçuk yıllık ilişkisini sonlandırdıktan bir süre sonra Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili ile birliktelik yaşayan Samyeli'nin kalbini yeni bir aşka açtığı ortaya çıktı.

 

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Defne Samyeli'nin sevgilisinin kim olduğunu açıklayarak bugünkü köşesinde konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Defne Samyeli 'çıtır sevgili' modasına uydu! İşte aşk yaşadığı isim

İşte Bülent Cankurt'un 'Aralarında 9 yaş var!' başlıklı yazısı...

 

Son günlerde sosyete kulislerinde, eskinin Türkiye güzeli, şimdinin popüler şarkıcısı Defne Samyeli'nin yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Biraz araştırınca, Samyeli'nin yaşadığı aşk ve sevgilisiyle ilgili ilginç detaylara ulaştım.


AŞKLARI YAZ AYLARINDA BAŞLADI


Öncelikle şunu söyleyelim, Samyeli'nin aşkı yeni değil. Yaz aşkı olarak başlamış ve üç ayı aşkın süredir devam ediyormuş. Gelelim, Samyeli'nin yeni beyaz atlı prensine… Cem Yılmaz ve Serdar Bilgili'den sonra Defne Samyeli'nin kalbine girmeyi başaran Onur Arıkan, iş insanıymış. Kumaş üretimi yapan köklü bir aile şirketinin yöneticilerindenmiş.


KENDİSİNDEN 9 YAŞ KÜÇÜK İŞ ADAMI İLE AŞK YAŞIYOR

Asıl bomba ise, Onur Arıkan'ın 40 yaşında olması. Yani Defne Samyeli de 'çıtır sevgili' modasına uymuş ve kendinden tam 9 yaş küçük biriyle aşk yaşamaya başlamış. Aralarındaki yaş farkı, ileride sorun çıkarır mı bilmiyorum ama Onur Arıkan'ın, Defne Samyeli'ye sırılsıklam aşık olduğu konuşuluyor.

 

Defne Samyeli 'çıtır sevgili' modasına uydu! İşte aşk yaşadığı isim ile ilgili etiketler Defne Samyeli Onur Arıkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.