Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ı anlatmaya doyamadı!

Güzel sunucu Defne Samyeli, konuk olduğu YouTube programında uzun zamandır birlikte olduğu Cem Yılmaz ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. Samyeli, ünlü komedyen için "Cem ile çok mutlu ve huzurluyum" açıklamasını yaptı.

Defne Samyeli, YouTube'da program yapan Yunus Dalgıç'ın konuğu oldu. Yüzünde estetik müdahale olup olmadığı sorulan Samyeli, iddiaları yalanladı. Güzel sunucu, bir süredir aşk yaşadığı Cem Yılmaz sorulduğunda ise "Çok mutlu ve huzurluyum" cevabını verdi.

''GENÇLİK SIRRINIZ NEDİR?''

 Yüzünde botoks ve dolgu olduğu konuşulan Defne Samyeli ''Gençlik sırrınız nedir?'' sorusuna ''10 yıldır yüz yogası yapıyorum, bunun kursuna da gittim'' cevabını verdi.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ı anlatmaya doyamadı!

CEM İLE GÜVENDE VE MUTLUYUM

 Bir senedir aşk yaşadığı Cem Yılmaz ile ilgili de şunları söyledi: ''Cem ile çok mutlu ve huzurluyum. Eğlendiğim, kendimi güvende hissettiğim bir beraberliğim var.''

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ı anlatmaya doyamadı! ile ilgili etiketler YouTube Cem Yılmaz Defne Samyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.