Defineciler çukuru patlatmak isterken kendilerini havaya uçurdu

Beykoz’da definecilerin macerası kanlı bitti. Ormanın derinliklerine inen defineciler kayalıklarda açtıkları çukuru patlatmak isterken havaya uçtu. Yaralanan 2 maceraperest hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un Beykoz ilçesinde defineciler, çukuru patlatmak isterken kendilerini havaya uçurdu. Patlayıcı kazasında yaralanan 2 kişi ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Beykoz Mahmut Şevket Paşa köyü yakınındaki ormanın derinliklerine inen defineciler bir kayalığın yakınında define aramaya başladı. Yanlarında getirdikleri patlayıcı maddeyi kullanan şahıslar, kazı yapmaya başladıkları alanda patlayıcı kullanmaya karar verdi.

Defineciler çukuru patlatmak isterken kendilerini havaya uçurdu

Patlayıcı maddenin yakınlarında patlaması sonucunda defineciler yaralandı. Yaralanan 2 defineci olay yerine çağırılan ambulans ile en yakın hastaneye sevk edildi. Polisler bölgede geniş çaplı önlem alırken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Defineciler çukuru patlatmak isterken kendilerini havaya uçurdu - Resim : 2

Görgü tanığı Osman Yılmaz, "Bilmiyorum nasıl yaralandılar. Bende zaten ilk sefer geldim onlarla güya mantar dediler bana. Ben bir şey görmedim, gittik oraya tünel vardı. Patlayıcıyı kendileri mi koymuş ben bilmiyorum. Hayatımda da yapmış değilim, öyle bir şeyde de bulunmuş değilim" diye kendini savundu.

İHA

Defineciler çukuru patlatmak isterken kendilerini havaya uçurdu ile ilgili etiketler Beykoz patlama defineci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.