Defilede, içinde hadis geçen bir şarkı çalan Rihanna Müslümanlardan özür diledi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kendi markasının iç çamaşırı defilesinde, bir hadis kullanması üzerine tepkileri üzerine çeken Barbadoslu şarkıcı Rihanna, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gelen eleştiriler üzerine özür dileyen Rihanna, "Bu şarkıyı çalmak tamamen sorumsuzcaydı" ifadelerini kullandı.

32 yaşındaki şarkıcı Rihanna'nın Savage x Fenty adlı iç çamaşırı markasının moda defilesinde, yürüyen modellere, CouCou Chloe'nin house müzik ritmiyle mikslenmiş ve içinde hadis geçen Doom adlı şarkı eşlik etti. Şarkıcı, etkinlikte Müslümanlar için kutsal hadislere yer verilen bir şarkıyı kullandığı için eleştirildi.

Defilede, içinde hadis geçen bir şarkı çalan Rihanna Müslümanlardan özür diledi!

"SİZDEN ÖZÜR DİLEMEK İSTİYORUM"

Tepkilerin artmasının ardından Rihanna, özür dileyerek şu şekilde bir açıklamada bulundu;

"Savage x Fenty Show’umuzdaki kasıtlı olmayan kocaman bir hataya dikkat çektikleri için Müslüman toplumuna teşekkür etmek istiyorum. Daha önemlisi bu dikkatsiz hata için gerçekten sizden özür dilemek istiyorum."

Defilede, içinde hadis geçen bir şarkı çalan Rihanna Müslümanlardan özür diledi! - Resim : 2

"Birçok Müslüman erkek ve kız kardeşimizi incittiğimizi anlıyoruz ve inanılmaz bir şekilde üzgünüm! Tanrıya ya da herhangi bir dine karşı saygısızlık yapmıyorum ve o yüzden projemizde bu şarkıyı çalmak tamamen sorumsuzcaydı."

"Bundan böyle, böyle bir şeyin bir daha tekrarlanmayacağından emin olacağız. Bağışlayacılığınız ve anlayışınız için teşekkür ederim, Rih."

 

Defilede, içinde hadis geçen bir şarkı çalan Rihanna Müslümanlardan özür diledi! ile ilgili etiketler Rihanna hadis defile
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.