Defalarca bıçaklayıp, 'diğer sefer seni öldüreceğim' demişti! Eski koca tutuklandı

Bayan kuaförlüğü yapan eski eşinin çalıştırdığı dükkanı bastı. Tartışma kavgaya dönüşünce eski eşini defalarca bıçakladı. Hırısnı alamayan saldırgan eski koca, yeniden dükkana gelip, "diğer sefer seni öldüreceğim'' diye iddia etti. O saldırgan tutuklandı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde bayan kuaförlüğü yapan eski eşini çalıştırdığı dükkanında bıçakladıktan sonra tekrar yanına gelerek, "Diğer sefer seni öldüreceğim'' diyen adam tutuklandı.

Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi üzerinde meydana gelen olayda R.U., boşandığı eşi olan bayan kuaförü N.A.'nın (35) dükkanına geldi. Burada başlayan tartışma kavgaya dönünce R.U., yanında bulunan bıçak ile N.A.'ya saldırdı.

Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbesi ile yaralanan N.A., sevk edilen ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri de olayın meydana geldiği yerde inceleme yaparken, R.A.'da gözaltına alındı.

Uzaklaştırma kararı da bulunan R.U.'nun olaydan sonra dükkandan çıktığı, bir süre sonra yaralı N.A.'nın yanına gelerek, "Diğer sefer seni öldüreceğim" dediği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜVENLİK KAMERASINDA TESPİT EDİLDİ

N.A.'yı bıçakladıktan sonra kuaförden çıkan R.U., güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Olayın ardından dükkandan uzaklaşan R.U.'nun bir süre sonra tekrardan dükkana geldiği ve çevrede bulunan kişilere bir şeyler dediği gözlendi. Ayrıca, R.U.'nun polis ekipleri tarafından gözaltına alınması ve N.A.'nın da sedye ile ambulansa götürülmesi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

SALDIRGAN ESKİ EŞ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Defalarca bıçaklayıp, 'diğer sefer seni öldüreceğim' demişti! Eski koca tutuklandı ile ilgili etiketler Kayseri bıçaklama Tehdit kadına şiddet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.