DeFacto Black Friday İndirimleri! 2022 Efsane Cuma DeFacto indirimleri hangi ürünlerde?

DeFacto 2022 Black Friday indirimleri için geri sayıma geçildi. Halk arasında Efsane Cuma olarak da bilinen ve 2003 yılında kurulan, giyim perakendeciliği yapan DeFacto'nun Black Friday indirimleri merakla beklenmekte. Peki, DeFacto Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlayacak?

2003 yılında kurulan ve 2005 senesinde ilk mağazasını açan DeFacto, dünya üzerinde 50’den fazla ülkede 500’den fazla mağazada 14 binden fazla çalışanı ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Türkiye’deki mağaza sayısı 300 olan DeFacto, 2013 yılında Türkiye'nin 36. büyük markası haline gelmiştir.

Yurt içinde 300, yurt dışında da 205 mağazası bulunan DeFacto, Türkiye’nin ikinci büyük şirketi olma yolunda emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Kazakistan, Irak, Mısır, Belarus, Fas, Kosova, Arnavutluk, Tunus, Gürcistan, KKTC, Azerbaycan, Filistin, Lübnan, Ürdün, Romanya, Bulgaristan, Malezya, Pakistan, Katar, Özbekistan, Dağıstan, Bosna Hersek, Rusya, Ermenistan, Afganistan ve Ukrayna gibi ülkelerde de faaliyetlerde bulunmaktadır.

DeFacto Black Friday İndirimleri! 2022 Efsane Cuma DeFacto indirimleri hangi ürünlerde?

DeFacto her sene müşterileri için gerçekleştirdiği Black Friday indirimleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

DEFACTO 2022 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

DeFacto 2022 Black Friday indirimleri bu sene 25 Kasım Cuma günü başlıyor.

DeFacto Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar sunuyor.

DeFacto Black Friday İndirimleri! 2022 Efsane Cuma DeFacto indirimleri hangi ürünlerde? ile ilgili etiketler DeFacto Black Friday indirim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.