Deep Nostalgia ne demek? Deep Nostalgia nasıl kullanılır?

Sosyal medyada gündem olan Deep Nostalgia ne demek, Deep Nostalgia nasıl kullanılır sorularını yanıtladık. Deep Nostalgia ne demek, nasıl kullanılır detayları ile haberimizde.

Deep Nostalgia ne demek sorusu sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu. Son zamanlarda geliştirilen uygulamalardan biri olan Deep Nostalgia sayesinde fotoğraflarınız canlanıcak. Göz, kaş ve ağız hareketlerinde bulunarak sanki gerçekten fotoğraf hareket ediyormuş hissi uyandırmaktadır. Uygulamada genellikle eski veya hayatını kaybetmiş kişilerin fotoğrafları kullanılmaktadır.

Deep Nostalgia ne demek?

Sosyal medya kullanıcıları tarafından gündem konusu olan Deep Nostalgia Türkçe kelime anlamı olarak “derin nostalji” demektir. Soy bilimi sitesi olan MyHeritage deepfake teknolojisi ile fotoğrafınızı canlandıracak bir uygulamayı hizmete sunmuştur.

Deep Nostalgia’nın özelliği ise siteye yüklediğiniz hayatını kaybetmiş akrabalarınızın fotoğraflarıyla onları canlı gibi hareket ettirebilmenizdir. Bu uygulama kullanımı ücretsizdir.

İsrailli şirketin geliştirdiği ve “Deep Nostalgia” adını verdiği uygulamasına deepfake videoların kötüye kullanılmaması için ses özelliğini dahil edilmeme kararı verilmiştir.

 

Şirket bu uygulamayı bazılarının “ürkütücü”, bazılarınınsa ‘büyülü‘ bulacağı uygulamasının asıl amacının nostalji yapılması olduğunu belirterek, kullanım amacının “sevgili atalarınızı hayata döndürmek için” olduğunu ifade etmiştir.

Deep Nostalgia nasıl kullanılır?

Telefonlarınızda bulunan Android veya iOS model uygulama mağazalarından Deep Nostalgia'yı indirebileceksiniz. Deep Nostalgia’ya giriş yapmanız dahilinde istediğiniz fotoğrafı sisteme yükleyip canlandırabilirsiniz.

Deep Nostalgia ne demek? Deep Nostalgia nasıl kullanılır? ile ilgili etiketler deep nostalgia nedir nasıl kullanılır nereden indirilir fotoğrah haraketlendirme myheritage
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.