Dedim ama demedim... Ne dediğini günler sonra fark eden Ali Babacan, 'Aferin' utancını toparlamaya çalışıyor!

"Avrupa bize aferin diyecek" şeklindeki utanç sözleriyle gündem olan Ali Babacan, kendisini kurtarmak için bu kez Fox Haber'de yayına çıktı. Düştüğü utanç verici durumu toparlamaya çalışan Babacan, "Ben orada, 'Avrupa bile Türkiye'ye gıptayla bakacak' diyorum. Biz yoksa kimsenin aferinine muhtaç değiliz. " dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldığı bir canlı yayında, 6'lı Masa'nın 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ne ilişkin görüşlerini açıklayarak, "Bütün Avrupa'dan bunu izliyorlar. Ben Davos'taydım, kaç tane gazeteci gelip bana sordu 'Ne yapıyorsunuz?', onların hepsine bunları anlattım. Dediler ki çok güzel bir şey. Şimdi Avrupa'dan da bakacaklar 'Aferin Türkiye'ye' diyecekler" ifadelerini kullandı. 

UTANÇ VERİCİ DURUMUNU TOPARLAMAYA ÇALIŞTI

Utanç sözleriyle gündem olan Ali Babacan, kendisini kurtarmak için bu kez Fox TV'de yayına çıktı.

Düştüğü utanç verici durumu toparlamaya çalışan Babacan şu ifadeleri kullandı:

"UTANACAK BİR ŞEYİM YOK"

"Ben orada, 'Avrupa bile Türkiye'ye gıptayla bakacak' diyorum. Demokrasiyi savunan herkes için Türkiye umut olacak diyorum. Biz yoksa kimsenin aferinine muhtaç değiliz. 

Benim utanacak bir şeyim yok. Utanacak birileri varsa kendileri. Kişi başına milli geliri yıllarca düşürenler utansın. Aynı konuşmada kendi milletvekillerine demedi mi 'Niye gelmiyorsunuz' diye. "

 

Dedim ama demedim... Ne dediğini günler sonra fark eden Ali Babacan, 'Aferin' utancını toparlamaya çalışıyor! ile ilgili etiketler Ali Babacan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.