Dedesi aç bıraktı, 16 kiloya kadar düştü!

Japonya'da yaşayan genç kız birlikte yaşadığı dedesi tarafından aç bırakılarak bir deri bir kemik bırakıldı. İnternette yayılan görüntüler ülkeyi karıştırdı.

İnternette dolaşmaya başlayan bir fotoğraf son günlerde Japonya'da gündeme oturmuş durumda. Bir Japon kadının adeta eriyip bitmiş halini gösteren fotoğrafın gizemi ise henüz tam olarak çözülmüş değil.

TAM 16,8 KİLOYA DÜŞTÜ

Adeta iskelete dönmüş olan kadının büyükbabası tarafından eve kapatılıp uzun süre aç bırakıldığı iddia ediliyor. 16.8 kilograma kadar düşen genç kızın hali görenlerin ağzını açık bırakıyor.

TAMAMEN İYİLEŞTİ

Yerel Kyoto gazetesinde çıkan haberler, kadının polisler tarafından dramatik bir şekilde kurtarıldıktan sonra tamamen iyileşme gösterdiğini iddia ediyor. Doktorların hastaneye götürüldüğünde kızın durumu için" Ölüme 10 dakika kala" yorumu yaptığı söyleniyor. Şu an 20'li yaşlarında olan kadın şu anda büyük babasının ne yaptığı ve nerede olduğu ile ilgili bilgi vermekten kaçındı.

sadece-16-8-kilo-buyukbabasi-ac-birakti-10555687_8056_m

sadece-16-8-kilo-buyukbabasi-ac-birakti-10555687_6529_m

Dedesi aç bıraktı, 16 kiloya kadar düştü! ile ilgili etiketler Japonya zayıf kız 16 kilo
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.