DEAŞ'lı kadın terörist Norveç'i karıştırdı...

Norveç'te Irkçı İlerleme Partisi (FRP),DEAŞ üyesi kadının ve çocuğunun ülkeye dönmesine izin vermesi nedeniyle hükümetten ayrılma kararı aldı.

Irkçı İlerleme Partisi lideri Siv Jensen, bir toplantı düzenleyerek, Norveç hükümetinden ayrılma kararı aldıklarını duyurdu. Jensen, "Partinin üst düzey kişileri ve bakanların hükümeti terk etmesini talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Ayrılma nedeninin DEAŞ’lı bir kadının Norveç’e dönmesi olduğunu belirten Jensen, “Çocukları eve götürebilirsiniz, fakat Norveç demokrasisini yıkan ve tüm değer tabanını yıkmak isteyen insanları değil. Bu iş bitmiştir. Hükümete devam etmemize gerek yok” dedi.

DEAŞ'lı kadın terörist Norveç'i karıştırdı...

Jensen, "Hükümet ortağımızla anlaşamıyoruz. Bu nedenle hükümeti terk edeceğiz. Hükümete katılım kendileri için bir amaç değil, düşündüğümüz politikayı uygulamamız için bir araç olmuştur” ifadelerini kullandı.

Hükümetin diğer ortağı Sağcı (Högre) Parti'nin başkanı Başbakan Erna Solberg, bu açıklama üzerine Dünya Ekonomik Forumu Konferansı için yapacağı Davos ziyaretini iptal etmek zorunda kaldı.

DEAŞ'lı kadın terörist Norveç'i karıştırdı... ile ilgili etiketler Norveç DEAŞ kriz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.