DEAŞ'ın sözde sorumusu Yozgat'ta yakalandı: Operasyonda yapay zeka detayı

Terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu Ahmed Alsudan Yozgat'ta yakalandı. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda yapay zeka detayı dikkat çekti. DEAŞ'lı teröristin daha önceki görüntüleri yapay zeka kullanılarak analiz edildi.

DEAŞ'ın kritik ismi Ahmed Alsudan yakalandı. Ahmed Alsudan DEAŞ'ın Irak ve Rakka'daki fırın ve lojistiklerden sorumlu üst düzey yöneticisiydi. Bir markette çalışan DEAŞ'ın kritik ismi Yozgat'ta yakalandı.

CNN Türk'ün haberine göre, polis operasyonda yapay zeka kullandı. DEAŞ'lı teröristin daha önceki görüntüleri yapay zeka kullanılarak analiz edildi.

DEAŞ'ın sözde sorumusu Yozgat'ta yakalandı: Operasyonda yapay zeka detayı

Emniyetten yapılan açıklamada ise, "Yozgat ili genelinde DEAŞ Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve eylemlerinin engellemesine yönelik daha önce DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içerisinde silahlı faaliyet göstermiş ve ilimizde ikamet ettiği tespit edilen örgüt üyelerine yönelik 23.11.2022 tarihinde TEM Şube Müdürlüğü ekipleri ve Özel Harekat destekli operasyon yapılmış, (7) örgüt üyesi yakalanmış ve çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmıştır" denildi.

DEAŞ'ın sözde sorumusu Yozgat'ta yakalandı: Operasyonda yapay zeka detayı - Resim : 2

DEAŞ'ın sözde sorumusu Yozgat'ta yakalandı: Operasyonda yapay zeka detayı ile ilgili etiketler DEAŞ Yozgat polis yapay zeka
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.