DEAŞ'ın kadın tabur liderinin korkunç yüzü ortaya çıktı: Çocuklarına işkence etmekten çekinmedi

ABD'den terör örgütü DEAŞ'a katılan ve sadece kadınlardan oluşan bir taburu yöneten eski öğretmen Allison Fluke-Ekren'in korkunç bir yüzü daha ortaya çıktı. DEAŞ için yaşları 10 ile 12 arasında değişen yaklaşık 100 kız çocuğuna silahlı eğitim veren teröristin kendi çocuklarına da fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayarak istismar ettiği ortaya çıktı.

Terör örgütü DEAŞ'ın sadece kadınlardan oluşan taburunu yöneten teröristin kendi çocuklarına da istismarda bulunduğu ortaya çıktı. ABD'nin Kansas kentinde görülen davada yargılanan Allison Fluke-Ekren adlı kadın terörist, kasım ayında terör örgütü DEAŞ'a finansal yardımda bulunduğu suçlamasından hüküm giymişti. 42 yaşındaki kadının yargı sürecinde çıkan ayrıntı tüyleri ürpertti. Genç kızların beynini yıkayan Fluke-Ekren'in kendi çocuklarına da istismarda bulunduğu öğrenildi.

Associated Press'in haberine göre, ABD Başsavcı Yardımcısı Raj Parekh, DEAŞ'lı kadın teröriste verilen cezayla ilgili paylaştığı notta Fluke-Ekren'nin kendi çocuklarına fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı ve kendi çocuklarını da terör örgütüne katmaya çalıştığını yazdı. Daha önce ABD'de öğretmenlik yapan Fluke-Ekren, Hatiba Nusaybah adlı verilen ve sadece kadınlardan oluşan taburu yönettiğini kabul etmişti. DEAŞ'lı terörist, çok yüzlerce genç kızın beynini yıkayarak örgüte katmış ve onlara silahlı ve bombalı eğitim vermişti.

Kansas'tan Mısır ve Libya'ya ve ardından Suriye'ye giden bir terör yolculuğu yapan ABD'li terörist, bu süreçte 5 farklı evlilik yaptı ve 12 çocuğu oldu. Fluke-Ekren'nin eşlerinin de terör örgütüne katıldığı ve birçoğunun çatışmalarda öldüğü öğrenildi.

ÇOCUKLARI KORKUNÇ ŞİDDETİ ANLATTI

Terör örgütü DEAŞ'ın lider kadrosuna kadar yükselen ve sadece kadınlardan oluşan bir taburu yöneten Allison Fluke-Ekren'i ailesi 'Monipülatif ve zor bir karakter' olarak tanımlıyor. ABD'li kadın teröristin iki çocuğu Kansas'taki evlerinde yaşadıkları istismar ve şiddeti anlattı. Mahkemeye sunulan yazılı ifadede çocukları geçmişte nasıl şiddete maruz kaldıklarını anlattı. Fluke-Ekren'in ceza duruşmasında ifade vermesi bekleniyor.

Kadın teröristin en büyük çocuğu, annesinin cinsel zevk almak için çocuklarına şiddet uygulamaktan çekinmeyen bir canavar olduğunu söyledi. Öte yandan kadın teröristin kızını zorla DEAŞ'ın kadın taburuna kaydettirdiği de ortaya çıkan iddialar arasında yer alıyor. Ortaya çıkan taciz iddialarının ceza davasını nasıl etkileyeceği belirsizliğini koruyor. Fluke-Ekren ise taciz iddialarını reddediyor.

 SuperHaber Özel / Serkan Talan

DEAŞ'ın kadın tabur liderinin korkunç yüzü ortaya çıktı: Çocuklarına işkence etmekten çekinmedi ile ilgili etiketler DEAŞ terörist istismar Şiddet kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.