DEAŞ'a sabah baskını! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Adana merkezli 2 kentte yürütülen DEAŞ soruşturması kapsamında örgüt adına faaliyette bulunduğu tespit edilen 14 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttüğü DEAŞ soruşturması kapsamında örgüt adına faaliyet yürüttükleri tespit edilen Adana'da 12, İstanbul'da 2 toplam 14 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı.

EŞ ZAMANLI BASKINLAR YAPILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ'a yönelik operasyonu başlattı. Adana ve İstanbul'da özel harekat ve TEM özel timinin katılımıyla eş zamanlı baskınlar yapıldı. Baskınlar da yakalanan şüpheliler adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

DEAŞ'a sabah baskını! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Adana'da sözde DEAŞ emiri olan tutuklu Mahmut Özden'in "Yamaçlı" olarak adlandırılan ve operasyonlar sonrasında dağılan oluşumunun yeniden toparlanmaya çalıştığı öğrenildi.

DEAŞ'a sabah baskını! Çok sayıda kişi gözaltına alındı ile ilgili etiketler Adana DEAŞ Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.