'Ganimet' olarak kaçırdıkları çocuk kurtarıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü ve MİT'in ortak operasyonuyla terör örgütü DEAŞ içinde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdiği belirlenen S.O. ve N.H.R. yakalandı. S.O.'nun 'ganimet' olarak Irak'tan kaçırdığı 7 yaşındaki Ezidi kız çocuğu da kurtarıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Bölge Başkanlığının yaptığı ortak çalışmalar sonucu, Irak'ın Musul kentinde DEAŞ içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren S.O.'nun Ankara'ya geldiği tespit edildi.

Bunun üzerine şüpheli, Ankara İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince takip edilmeye başlandı. S.O.'nun daha önce Irak ordusunda subay olduğu ve terör örgütü faaliyetlerine devam ettiği belirlendi.

'Ganimet' olarak kaçırdıkları çocuk kurtarıldı

'GANİMET' OLARAK 7 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRDI

Daha sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordine kurularak operasyon kararı alındı. Ancak evde, S.O.'nun sözde ganimet olarak Irak'tan kaçırıp Türkiye'ye getirdiği 7 yaşında Ezidi bir kız çocuğu bulunduğu tespit edildi. Bunun üzerine hassasiyetle operasyon planlandı. 

'Ganimet' olarak kaçırdıkları çocuk kurtarıldı - Resim : 2

KIZ ÇOCUĞU DEVLETE EMANET

Terörle Mücadele Şubesi operasyon ekiplerince erken saatlerde yapılan operasyonda, S.O. isimli şüpheli ve birlikte hareket ettiği bilgilerine ulaşılan N.H.R. yakalanarak gözaltına alındı. Ezidi kız çocuğu ise kurtarılarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. (DHA)

'Ganimet' olarak kaçırdıkları çocuk kurtarıldı ile ilgili etiketler DEAŞ Ankara emniyet MİT
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.